Tuotteet


Kaikki Finera® tuotteet valmistetaan omassa nykyaikaisessa tehtaassamme Lahdessa.
​​​​​​​
Yritykselle on myönnetty oikeus käyttää suomalaisen työn liiton Avainlippu-tunnusta.

Materiaaleina käytämme ainoastaan markkinoiden johtavia, korkealaatuisia ja virallisesti testattuja raaka-aineita.

Laajaan valikoimaamme kuuluu mm. vinyyliaidat, piha-aidat, aitaukset, kaiteet ja portit.

Materiaalit ovat ympäristöystävällisiä joista ei aiheudu haittaa ihmisille ja eläimille, tai päästöjä luontoon kuten esim. maalatuista ja painekyllästetyistä puutuotteista.

Tuotteemme ovat täysin kosteuden- sekä tuhoeläinten kestäviä. Ne pysyvät muuttumattomana kukkien, pensaiden ja puiden seassa sekä erilaisissa maaperissä, kestävät myös meriveden.

Materiaali ei lahoa, pinta ei hilseile eikä väri haalistu, niistä ei lähde tikkuja ja on palamaton.

Raaka-aineessamme ei käytetä kierrätysmuovia; Alkuperämaasta ei varmuutta, aikaisempaa käyttöä ei tiedetä, ei varmuutta monetta kertaa kyseinen raaka-aine on kiertämässä (Jokainen kierrätyskerta heikentää materiaalin ominaisuuksia).


  • Kirjallinen 30 vuoden materiaalitakuu.
  • Tuotteitamme ei tarvitse pintakäsitellä koskaan, vain pesu tarvittaessa riittää.
  • Tuotteemme voi halutessaan asentaa myös itse asennusohjeidemme mukaan. Asennusohjeet löytyvät sivuiltamme, neuvomme toki myös puhelimitse.
  • Olemme toteuttaneet vuosien varrella satoja kohteita ympäri Suomea. Kuvagalleriastamme voit katsoa muutamien kohteiden tuote- ja asennuskuvia.


Tiesitkö että,

Fineran valmistamien vinyyliaitojen (aitatolppien) väliosat pystytään tarvittessa purkamaan ja kasaamaan. Kätevä ominaisuus lumitöissä ja puunkaadossa.TUOTTEEN TAKUU JA HUOLTO

Piharakenteemme ovat oikein asennettuina ja huolettuina lähempänä täysin huoltoa kaipaamatonta tuotetta kuin mikään muu markkinoilla oleva aitatuote. Vaikka ne likaantuvatkin samalla tavalla kuin uusi auto, terassi tai mikä tahansa muu tuote, joka altistuu ilmaston vaikutukselle, Fineran tuotteiden valmistuskaava tekee niiden puhdistamisesta helpompaa eikä lika tartu/pinty tuotteisiin yhtä helposti.

Vinyyliaitojemme, kaiteidemme, terassin, laiturin tai muiden piharakenteidemme puhtaanapito on erittäin helppoa. Useimmissa tapauksissa rankka sade puhdistaa sen hyvin tai sen voi ajoittain suihkuttaa puutarhaletkulla. Mikäli vinyyliaita on likaantunut, voit käyttää esim. Fairyn ja veden seosta, pestä pehmeällä sienellä ja huuhdella letkulla / painepesurilla. Huuhtele alue ennen varsinaista puhdistusta, jotta pinta ei tule juovaiseksi. Älä käytä naarmuttavia puhdistusvälineitä / hankaavia pesuaineita! Aidan pesussa täytyy muistaa pesun aloitus alhaalta ylöspäin edeten, jotta aita ei tule raidalliseksi. Myöskään pesuaine ei saa kuivua aidan pintaan, vaikutusaikoja ei tarvita, ellei Finera Aitateollisuuden toimesta ole erikseen ohjattu tekemään niin.

Jos aidassa on esim. nokea, huuhtele aita ja käytä seuraavaa liousta: 80 ml tavallista voimakkaasti pinta-aktiivista kodin puhdistusainetta (esim. jauhemainen pyykinpesuaine), 160 ml tavallista kodin yleispuhdistusainetta (ei värjäävä) ja 4 litraa vettä.

Jos alueellasi esiintyy hometta, joka ei irtoa tavallisella fairy-pesulla, käytä edellämainitussa seoksessa lisäksi litra nestemäistä pyykinvalkaisuainetta.

Alla on erityistilanteiden puhdistusohjeet tuotteillemme. Ennen haastavien tahrojen puhdistusta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Jotta aidan takuu säilyy, ethän käytä aidan puhdistukseen mitään muita aineita / välineitä! Mikäli aita on puhdistettu väärin esimerkiksi liuottavilla aineilla, sen pinta on vaurioitunut, eikä normaalit puhdistusohjeet enää pakosti auta saamaan aitaa puhtaaksi. Tällaisessa tilanteessa aidan takuu on rauennut.

Mikäli vinyyliaidan puhdistuksesta tulee kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.


TAHROJEN POISTO

Likaavat aineetPuhdistusaineetToimintaohjeetErityisiä puhdstustoimenpiteitä

Ohuet öljyt ja rasvat,

paksut rasvat, saumantiivistysaine, vaha, asfaltti,

terva, yms

Mineraalitärpätti,

tervanpoistoon tarkoitettu ohennin

Poista irrallinen lika muovisella tai puisella raapalla

Käytä pehmeää kangasta mineraalitärpätin levittämiseen. Vältä kiillottamasta likaantunutta pintaa painamalla liian voimakkaasti. Huuhtele tahranpoiston jälkeen alue vedellä.
Musteet (tussi), kynsilakka, maali, huulipuna, purukumiNestemäiset puhdistusaineet, mineraalitärpättiPoista irrallinen lika muovisella tai puisella raapalla. Jäädytä purukumi, jotta saat ylimääräisen pois.Käytä puhdistusaineen levittämiseen pehmeää kangasta. Vältä kiillottamasta likaantunutta pintaa painamalla liian voimakkaasti. Huuhtele tahranpoiston jälkeen alue vedellä.
RuostetahratKylpyhuoneen ja keittiön puhdistukseen tarkoitetut aineet, auton puhdistukseen tarkoitetut aineet, etikka.Pese tahriintunut alue ennen varsinaista puhdistusta, jotta pinta ei tule juovaiseksi ja levitä vedellä laimennettua liosta suoraan tahroihin. Huuhtele vedellä.Levitä suositeltuja puhdistusaineita laimentamattomina niin paljon kuin on tarpeen. Huuhtele ruosteettomalla vedellä. Käytä kumihanskoja ja suojaa silmäsi ja kasvosi.
Erittäin hankalat tahratKsyleeni, lakkaohenninKokeile ensin yllämainittuja toimenpiteitä. Ennen puhdistusmenetelmän testaamista, ota yhteys asiakaspalveluumme, jottei aidan takuu raukea.Kostuta pieni kankaanpala aineella ja hankaa voimakkaasti.

Takuu kattaa vain aitatuotteiden valmistusvirheiden vahingot. Takuu ei kata tuotteiden vikoja tai virheitä jotka johtuvat normaalista kulumisesta, viallisesta tai vääränlaisesta kokoamisesta tai asennuksesta, tuotteiden kiinnityspinnan tai -rakenteen, kuten perustusten tai seinien painumisesta tai pettämisestä, huolimattomuudesta, tapaturmaisista vaurioista ja tahallisesta vahingoittamisesta, väärinkäytöksistä, tuotteen vääränlaisesta huollosta sekä kohtuulisten ja tarpeellisten huoltotoimenpiteiden laiminlyönnistä, sään aiheuttamasta normaalista ja tasaisesta pinnan kulumisesta, normaalista likaatumisesta, auringonvalon aiheuttamista värimuutoksista tai joissakin kohteissa liituuntumisesta, poikkeuksellisista sääoloista, homeesta, haitallisista kemikaaleista, huuruista, happosateesta tai ilman saastumisesta , vieraiden esineiden vaikutuksesta, tulipalosta, tuulesta, tulvasta, salamaniskusta, maanjäristyksestä, rakeista tai muista luonnonmullistuksista. Takuu ei kata myöskään tuotteita, jotka ovat liitettynä johonkin muuhun kilpailevan yrityksen tuotteeseen. Takuu kattaa ainoastaan maalaamattomat ja muutoin käsittelemättömät tuotteet. Takuu mitätöityy, jos tuotteita on maalattu, petsattu, lakattu tai käsitelty muilla pinnoitteilla, tuotteita on pesty tai hangattu liuottavilla aineilla.