Kestävät ja huolettomat Finera-kiinteistötuotteet

Asumisen kokonaisviihtyvyyteen kuuluu itse asunnon tilojen, ratkaisujen ja laitteiden lisäksi myös varsinaisen asuinrakennuksen lähiympäristö pihoineen, aitoineen ja mahdollisine huoltorakennuksineen – siis koko välitön
asuinympäristö.

Katso tai tulosta Fineran tuote-esite A4-koossa:


Tilanne on aivan sama omakotitalon, yhtiömuotoisen asumisen ja vapaa-ajan asunnon kohdalla. Piha- ja kiinteistötuotteiden suunnitteluun ja valintaan kiinnitetäänkin nykyisin yhä enemmän huomiota. Toisaalta tuotteilta vaaditaan näyttävyyttä, mutta toisaalta taas halutaan kestävyyttä ja huoltovapautta. Nämä kaikki ominaisuudet on mahdollista kattaa Fineran monipuolisen tarjonnan valikoimista. Kaikki rakennukset vaativat ylläpitoa ja säännöllistä huoltoa, mutta joitakin asioita voidaan minimoida valitsemalla tarkoitukseen parhaiten sopivat tuotteet. Fineran vinyylituoteperhe mahdollistaa kerralla näyttävät rakenteet, jotka ovat samalla lähes huoltovapaita vuosia ja vuosikymmeniä eteenpäin. Toisin sanoen kustannuksia säästyy ja rakenteet ovat aina näyttäviä ja helppohoitoisia. Kaikki tuotteet soveltuvat sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Miksi esimerkiksi pintakäsitellä jo lahoamassa olevia rakenteita, jolloin sama tilanne on edessä jo muutaman vuoden kuluttua. Kysy aina Fineran vaihtoehtoa ja laske investointi- ja huoltokulut vaikka 30 vuotta eteenpäin.

Valinta tulee olemaan helppo ja säästät paljon aikaa ja rahaa tulevina vuosina.


Yritysesittely

Finera Aitateollisuus Oy on johtava vinyylisten piha- ja puutarharakenteiden / tuotteiden valmistaja, tuotekehittäjä ja kokonaispalvelun tuottaja Suomessa ja alan kiistaton edelläkävijä. Olemme valmistaneet vinyyliaitoja vuodesta 2004. Yhtiön toiminta perustuu pitkään kokemukseemme, ammattitaitoiseen henkilöstöömme, asiakas- ja tuotekonsepteihimme, nopeisiin ja joustaviin toimitusaikoihin, luotettavaan logistiikkaan, korkealaatuisiin ja ilmastoomme sopiviin materiaaleihin ja tuotteisiin sekä luotettaviin yhteistyökumppaneihimme.

Kaikki Finera® vinyyli- ja alumiinituotteet valmistetaan tuotteiksi Suomessa, omassa nykyaikaisessa tehtaassamme, suomalaisella työvoimalla. Materiaaleina käytämme ainoastaan markkinoiden johtavia, korkealaatuisia ja virallisesti testattuja materiaaleja jotka ovat ihmisille, eläimille ja ympäristölle vaarattomia, haitattomia, päästöttömiä, pitkäkestoisia, vain vähäistä huoltoa (pesu) vaativia ja kierrätettäviä materiaaleja, joista on pitkät käyttäjäkokemukset haastavissa ilmasto-olosuhteissamme. Jatkuva laadunvalvonta, tuotekehitys ja asennettujen tuotteiden sekä asiakastyytyväisyyden seuraaminen ovat myös arkipäiväämme.

Yrityksemme ja sen henkilöstön sydämen asia on myös hyvä ja rehellinen asiakaspalvelu, asiakkaan edun vuoksi työskentely, sekä huolehtiminen siitä että asiakkaamme ovat tyytyväisiä Finera® tuote- ja palvelukonseptiin ensimmäisestä yhteydenotosta pitkälle tulevaisuuteen.

Finera Aitateollisuus Oy:n rekisteröityjä tuotemerkkejä ovat Finera® ja Scenix®. Tuotepakkauksemme ovat merkattuja näillä merkeillä, jotka takaavat että kyseessä on aito ja alkuperäinen Finera® laatutuote.Terassit

Finera® Terassit suunnitellaan ja rakennetaan kohteeseen sopiviksi asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan mittatilaustyönä

Lue lisää


Laiturit

Finera® Laiturit suunnitellaan ja rakennetaan kohteeseen sopiviksi asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan mittatilaustyönä.

Lue lisää


Jätekatokset ja -aitaukset

Iso Finera-katos soveltuu niin jäteastiakatokseksi, auto- ja pyöräkatokseksi, kuin varastoksikin.

Lue lisää


Jätekatokset ja -aitaukset

Fineran vinyyliset kiinteistötuotteet ovat erittäin siistejä ja helppohoitoisia, niissä ei ole yhtään lahoavaa, ruostuvaa tai pintakäsittelyä vaativaa osaa. Huolloksi riittää vain huuhtaisu tai pyyhkäisy.

Lue lisää


Asennus

Vinyyliaidat voidaan asentaa samoin menetelmin kuin puu-ja metalliaitojenkin asennus. Tolppien kiinnitys / asennus maahan ratkaisee lopputuloksen, siksi kannattaa valita kestävä ja pitkäikäisin vaihtoehto.

Lue lisää


Aitojen huolto ja pesu

Vinyylituotteet eivät likaannu yhtään enempää kuin vastaavat puu- tai metallituotteet. Vinyylituotteiden ainoa huolto on pesaisu tarvittaessa, normaaliolosuhteissa 4-5 vuoden välein, toki likaantuminen riippuu tuotteen sijainnista ja ympäristöstä. Sade hoitaa osan vuosittaisesta huoltotyöstä, eikä maksa mitään…

Lue lisää