Asennus

Vinyyliaidat voidaan asentaa samoin menetelmin kuin puu-ja metalliaitojenkin asennus. Tolppien kiinnitys / asennus maahan ratkaisee lopputuloksen, siksi kannattaa valita kestävä ja pitkäikäisin vaihtoehto.

Aitojen asennuksessa on useita tärkeitä tekijöitä, jotka ratkaisevat kuinka aita kestää tulevina vuosina mm. ilmastomme sille aiheuttavat rasitukset, unohtamatta välittömien ympäristötekijöiden haittavaikutuksia.

Asennustavalla ja kohteen maaperällä on ensimmäinen suuri vaikutus aidan asennukseen / suorassa pysymiseen / pitkäikäisyyteen.

Finera® vinyyliaitojen suurimpia rasittajia vuoden kierron aikana ovat pääasiassa tuuli, routa. Muita luonnon olosuhteita vinyylidat kestävät erittäin hyvin, siitä on pitkät kokemukset eri puolilla maailmaa.

Maalattuja puuaitoja rasittaa aurinko, sade ja ilman kosteus, aluskasvillisuus, pensaat , puut ja niiden lehdet, pakkaset, routa, lahoaminen ja ympäristöstä aitaan tarttuva lika. Myös huoltotyöt kuten aidan pesu ja siitä puuhun imeytyvä kosteus ja uudelleenmaalaus rasittavat aidan kestoa.

Koska vinyyliaidat kestävät oikein asennettuna ryhdissään useita kymmeniä vuosia, kannattaa asennus suorittaa kerralla kunnolla, tässä kohtaa ei kannata säästää vika paikassa, koska lopputulos ratkaisee.

Asennamme tuotteitamme ympäri maatamme.